Saopštenje povodom divljačkih rušenja nišana u Banjoj Luci;
23/03/2012 17:24 - Administrator
blusrcu.ba-Saopštenje povodom divljačkih rušenja nišana u Banjoj Luci;Stranka Dijaspore Bosne i Hercegovine javno poziva vlasti RS da prestanu sa terorom protiv povratnika u Banja Luku. Poslije defilea četničkih hordi, morbidnog nabijanja mačke na ogradu lokalne džamije u cilju zastrašivanja nesrpskog stanovništva javno ih pitamo:




 

Poslije defilea četničkih hordi, morbidnog nabijanja mačke na ogradu lokalne džamije u cilju zastrašivanja nesrpskog stanovništva javno ih pitamo: Zar vam je malo što ste protjerali većinske Bošnjake i Hrvate iz grada 1992 nego sad rušite i njihove grobove? Ima li kraja vašem divljaštvu?   Pozivamo svu banjalučku dijasporu, građane,organizacije i privredne subjekte u inostranstvu i u domovini da prekine sve oblike saradnju sa gradskim vlastima i gradonačelnikom grada Banjaluke Davidovićem jer je ovo vrhunac cinizma gradskih vlasti, koji ništa ne preduzimaju da se krivci otkriju i kazne.                   

 

Ured za informisanje Stranke dijaspore BiH

www.strankadijaspore.com                                               

 

http://blusrcu.ba/index.php?page=news&op=readNews&id=988&title=Saop%C5%A1tenje-povodom-divlja%26%23269%3Bkih-ru%C5%A1enja-ni%C5%A1ana-u-Banjoj-Luci%3B