U IZBORU NEZAVISNIH NOVINA: Novak Đoković ličnost godine
03/12/2011 10:22 - Administrator
blusrcu.ba-U IZBORU NEZAVISNIH NOVINA: Novak Đoković ličnost godineNaboljem teniseru svijeta Novaku Đokoviću danas je u Banjoj Luci uručena ovogodišnja nagrada Ličnost godine,

Naboljem teniseru svijeta Novaku Đokoviću danas je u Banjoj Luci uručena ovogodišnja nagrada Ličnost godine, koju tradicionalno dodjeljuje uređivački kolegijum banjalučkih Nezavisnih novina.

“Sport spaja ljude i ovim priznanjem ljudi u BiH pokazali su koliko cijene sport i koliko uvažavaju uspjehe sportista. Iskreno se nadam da ovo može da služi kao pravi primjer za svu djecu koja imaju sumnje i nedoumice čime da se bave", rekao je Đoković.

Najbolje rangiranom teniseru svijeta nagrada je pripala zahvaljujući vrhunskim rezultatima i nevjerovatnoj pozitivnoj energiji kojom zrači i osvaja svijet, navodi uređivački kolegijum Nezavisnih novina.

“Ove godine uspio sam da ostvarim sve svoje snove i najviše ciljeve. Uspio sam da osvojim najprestižniji turnir koji sam oduvijek sanjao da osvojim i koji je 1991. godine osvojio Pete Sampras, koji me je motivisao da postanem profesionalni igrač”, rekao je Đoković nakon što je primio nagradu na svečanosti u banjalučkom hotelu Bosna kojoj su prisustvovali predstavnici vlasti RS, BiH i Srbije.

Izvor vijesti: FENA/ BL!N

http://blusrcu.ba/index.php?page=news&op=readNews&id=931&title=U-IZBORU-NEZAVISNIH-NOVINA-Novak-%26%23272%3Bokovi%26%23263%3B-li%26%23269%3Bnost-godine