PONOVILA SE BANJALUKA: Prekinuta utakmica Zrinjskog i Veleža (FOTO + VIDEO)
29/09/2011 21:13 - Administrator
blusrcu.ba-PONOVILA SE BANJALUKA: Prekinuta utakmica Zrinjskog i Veleža (FOTO + VIDEO)Susret osmine finala nogometnog Kupa BiH između Zrinjskog i Veleža prekinuta je pred sam kraj utakmice, nakon što su domaći navijači upali na teren.

Velež je poveo s 1:0 pogotkom u sudačkoj nadoknadi, nakon čega su navijači Zrinjskog preskočili zaštitnu ogradu i uletjeli na teren, a gostujući nogometaši zatim su se povukli u svlačionicu.

U stalnom sam kontaktu sa stručnim štabom i Mirzom Varešanovićem. Svi igrači su dobro. Navijači Zrinjskog su došli u kontakt sa Rakičevićem, Velagićem i Spahićem i došlo je do nagurivanja, ali nije bilo težih posljedica. Ponovo je podbacila organizacija utakmice i definitivno je da ovako više ne može", rekao je Sedin Tanović, direktor Veleža za SportSport.ba.

Podsjećamo, u subotu, 24. septembra, prekinuta je utakmica 8. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine, kada su navijači banjalučkog Borca utrčali na teren i prekinuli susret između Borca i Željezničara u 33. minutu, pri rezultatu 1:0 za Željezničar.

VIDEO:

Izvor vijesti: BLI!N

http://blusrcu.ba/index.php?page=news&op=readNews&id=894&title=PONOVILA-SE-BANJALUKA-Prekinuta-utakmica-Zrinjskog-i-Vele%C5%BEa-FOTO---VIDEO