Naselje Novoselija u Banjoj Luci: Izgorjela kuća višečlane porodice Tufekčić
04/07/2011 11:22 - BanjaLukauSrcu

blusrcu.ba-Naselje Novoselija u Banjoj Luci: Izgorjela kuća višečlane porodice TufekčićSve nam je uništeno, a mi smo se jedva izvukli, kaže vlasnica Fazila Tufekčić. Porodica Tufekčić, koja živi u banjalučkom naselju Novoselija, ostala je u noći sa subote na nedjelju bez krova nad glavom, u požaru koji je zahvatio kuću.



U kući je živjela višečlana porodica Muje Tufekčića (79), ali niko nije povrijeđen, dok su nam u banjalučkoj policiji potvrdili da uzrok požara još nije utvrđen.

- U subotu u 22.25 sati prijavljeno je da je izbio požar na kući u banjalučkoj ulici Uroša Drenovića 22. Vatrogasci su ga lokalizovali, ali je izgorio krov kuće i namještaj. Uzrok će biti naknadno utvrđen- poručili su iz CJB Banja Luka.

Prema riječima vlasnice kuće Fazile Tufekčić, u trenutku izbijanja vatre svi su bili u objektu, a komšije su prve primijetile vatru.

- Dok smo izašli u dvorište, krov je već bio u plamenu i dim je izbijao u unutrašnjost. Sve nam je uništeno, a mi smo se jedva izvukli - rekla je Fazila.

Ona je objasnila da u kući živi sa slijepim mužem i kćerkom koja je samohrana majka i ima dvoje djece, kao i da zbog svog materijalnog stanja nisu u mogućnosti da sami renoviraju objekt.

U gašenju požara učestvovalo je devet vatrogasaca i tri vozila, a banjalučka policija obavilaje uviđaj.

Izvor vijesti: Dnevni Avaz

http://blusrcu.ba/index.php?page=news&op=readNews&id=825&title=Naselje-Novoselija-u-Banjoj-Luci-Izgorjela-ku%26%23263%3Ba-vi%C5%A1e%26%23269%3Blane-porodice-Tufek%26%23269%3Bi%26%23263%3B