OBRAČUN NA STARČEVICI: Napadači polupali kafić 'Merlin' pa bacili bombu
10/06/2011 17:32 - Administrator
blusrcu.ba-OBRAČUN NA STARČEVICI: Napadači polupali kafić 'Merlin' pa bacili bombuNepoznata osoba ili više njih bacila je jutros, oko tri sata iza ponoći, ručnu bombu u caffe bar 'Merlin' koji se nalazi u banjalučkom naselju Starčevica.



FOTO: SARAJEVO-X

Kako nam je potvrđeno, u eksploziji nije bilo povrijeđeniih, ali je u kafiću, koji se nalazi u zanatskom centru, pričinjena velika materijalna šteta.

- Oko tri sata čuo sam lomljavinu stakla i eksploziju, koja me probudila. Kada sam izašao na prozor vidio sam policiju i shvatio o čemu se radi. Pretpostavljam da je u pitanju neki kriminalni obračun - rekao je za Sarajevo-x.com jedan od stanara zgrade u ulici Jug Bogdana, gdje se dogodio napad.

Pucnjava u Merlinu/FOTO:SARAJEVO-XKako saznajemo, kafić je u vlasništvu Neđe Vujinovića, koji je ranije osuđivan. Nezvanično, napadači su prije aktiviranja bombe upali u lokal i polupali inventar.

Istražioci banjalučke kriminalističke policije još uvijek su na terenu, gdje se obavlja uviđaj, a više informacija o bombaškom napadu trebalo bi da bude poznato tokom dana.

Izvor vijesti: Sarajevo-x/BLIN


http://blusrcu.ba/index.php?page=news&op=readNews&id=815&title=OBRA%26%23268%3BUN-NA-STAR%26%23268%3BEVICI-Napada%26%23269%3Bi-polupali-kafi%26%23263%3B-Merlin-pa-bacili-bombu