Pomoc za DB i RVI ARBiH iz Banja Luke 2010. godine
22/03/2011 18:47 - Administrator
blusrcu.ba-Pomoc za DB i RVI ARBiH iz Banja Luke 2010. godineNa osnovu pisma i zahtjeva za ekonomsku pomoć koje je upućeno ispred članova demobilisanih boraca i ratnih vojnih invalida Armije BiH-opština  Banjaluka, pokrenuta je akcija od strane naših članova. 
U dogovoru sa predstavnicima  DB i RVI ARBiH-opštine Banja Luka akcija je realizovana pomoću  naše web stranice pod slijedećim linkom: http://blusrcu.ba/index.php?page=news&op=readNews&id=417&title=Akcija-pomo%26%23269%3B-za-RVI-ARBiH-iz-BANJA-LUKE

U toku akcije odazvali su se mnogobrojni članovi i posjetioci koji su pokazali svoju humanost. Ekonomska sredstva koja su sakupljena,  uručena su prestavnicima DB i RVI ARBiH u dva navrata. Prva donacija u vrijednosti od 381 euro je uplačena direktno preko bankovskog računa. Ostatak donacije je uručen 14.07.2010. godine u prostorijama ”Udruženja građana povratnika u Banja Luku”. U sklopu predaje ekonomskih sredstava održan je  sastanak na kojem su razmijenjene informacije o daljnjem radu, kako jedne tako i druge organizacije i njihovoj budućoj saradnji.
blusrcu.ba-Pomoc za DB i RVI ARBiH iz Banja Luke 2010. godine

blusrcu.ba-Pomoc za DB i RVI ARBiH iz Banja Luke 2010. godine

Ovom prilikom želimo  se zahvaliti svim donatorima na ukazanom povjerenju i nadamo se da će  njihovi prilozi pomoći  demobilisanim borcima i ratnim invalidima u osnivanju udruženja DB i RVI ARBiH iz Banja Luke.

blusrcu.ba-Pomoc za DB i RVI ARBiH iz Banja Luke 2010. godine

Saopštenje za javnost:
Jedinstveno udruženje BORACA 92- 95 opštine Banja Luka
http://blusrcu.ba/index.php?page=news&op=readNews&id=965&title=Jedinstveno-udru%9Eenje-BORACA-92--95-op%9Atine-Banja-Luka

Asocijacija mladih ”BL U SRCU”

http://blusrcu.ba/index.php?page=news&op=readNews&id=744&title=Pomoc-za-DB-i-RVI-ARBiH-iz-Banja-Luke-2010--godine