Video spot "BLUSRCU" 2008. godine
22/03/2011 18:45 - Administrator
 blusrcu.ba-Video spot "BLUSRCU" 2008. godineSpot ”Banja Luka u srcu” nastao je u ljeto 2008. godine na inicijativu nekoliko članova Asocijacije mladih "BLUSRCU"  i autora teksta pjesme Besima Memiševića - Beba Duh. Ideja i sama realizacija spota nastala je i urađena  iskjučivo iz ljubavi prema Banja Luci.

@font-face { font-family: "Cambria"; }p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal { margin: 0cm 0cm 10pt; font-size: 12pt; font-family: "Times New Roman"; }div.Section1 { page: Section1; }

To se da lako primijetiti i u samom tekstu spota, kao i kroz mnoštvo slika koje su prikazane u spotu. Takođe je bitno napomenuti da zahvaljući svim Banjalučanima, koji su kupovinom naših majica BLUSRCU omogučili da se stvore ekonomski uslovi za ovaj projekat.  Cijelokupni troškovi izrade spota su koštali 6000 SEK.  Materijal za izradu spota isključivo je preuzet iz našeg foto albuma, dok video snimci urađeni direktnim snimanjem u Banja Luci. Ovom prilikom želimo  se zahvaliti autoru pjesme Beba Duh, snimateljima spota i svim članovima ekipe blusrcu.ba koji su sudjelovali u svim aktivnostima oko izrade spota.

VIDEO SPOT:

Pjesma: Banja Luka u Srcu                                                                                               

Autor pjesme: Beba Duh            Sponzor pjesme: www.blusrcu.ba                                               

Spot poklanjamo našoj voljenoj Banja Luci i svim njenim građanima.

Asocijacija mladih "BLUSRCU"

http://blusrcu.ba/index.php?page=news&op=readNews&id=741&title=Video-spot-BLUSRCU-2008--godine