Sportske aktivnosti "BLUSRCU" 2008. godine
22/03/2011 18:43 - Administrator
blusrcu.ba-Sportske aktivnosti "BLUSRCU" 2008. godineU sklopu tradicionalne manifestacije ”Vezeni most” koja se održava svakog ljeta jula mjeseca u Banja Luci, organizovana je revijalna nogometna utakmica ”BL U SRCU”. Utakmica je održana između omladine koja živi u Banja Luci i omladine koja je rasuta širom svijeta. 

Organizatori revijalne utakmice bili su Asocijacija mladih ”BL U SRCU” i Zajednica udruženja građana Banja Luke.

Ovom prilikom okupilo se više od 20 omladinaca koji su odigrali  utakmicu na nogometnom stadionu Vrbas u Gornjem Šeheru. Bilo je to jedno predivno druženja mladih na kojem je  donesena zajednička odluka svih učesnika ,da se ovakve i slične sportske aktivnosti organizuju i u budućnosti. Da bi se ovaj sportski događaj što bolje organizovao i prošao bez  incidenata zaslužni su: Muhamed Ibrahimbegović-Palada, Narcis Hadžiselimović (arbitar), Haris Radaslić, Džemil Vajrača i Almir Memić.

Slike sa revijalne nogometne utakmice ”BL U SRCU”:

Ovom prilikom se zahvaljujemo svim učesnicima na revijalnoj utakmici i lijepom druženju. Takođe  se zahvaljujemo svim entuzijastima, koji su se zalagali da se ovakva sportska manifestacija održi i da sve prođe u korektnoj atmosferi.

Slike  možete da vidite ovdje: Foto Album

Asocijacija mladih ”BL U SRCU”

http://blusrcu.ba/index.php?page=news&op=readNews&id=740&title=Sportske-aktivnosti-BLUSRCU-2008--godine