Akcija za sportiste i sportske radnike reprezentacije BiH u sjedecoj odbojci 2006. godine
22/03/2011 18:41 - Administrator
blusrcu.ba-Akcija za sportiste i sportske radnike reprezentacije BiH u sjedecoj odbojci 2006. godine

Budući clanovi Asocijacije mladih ”BL U SRCU» KIC Bosna-Bergsjön  i BiH udruženje Biser, nosioci su i organizatori akcije prikupljanja pomoći za sportiste i sportske radnike u sjedećoj odbojci reprezentacije BiH. Akciji su se pridružili i naši članovi ispred informativnog portala banjalucani.com.  Akcija je sprovedena u dva dijela. Prvi dio je bio sportskog duha uz organizovanje  malog nogometnog turnira ”Alvesta open” i drugog dijela zabavne večeri uz tradicionalne bh. Kulturne i muzičke aktivnosti. U sportskom dijelu programa, učestvovalo je 20 ekipa sa preko 200 učesnika. Naši članovi su takođe sudjelovali u malonogometnom turniru sa ekipom ”BL U SRCU”. Članovi ekipe ”BL U SRCU” su bili: Elvir Drinčić, Ismedin Malkić, Edin Huskić, Džemil Vajrača, Sead Zahirović, Vernes Basić, Elvir Turčinović, Emir Vajrača.  Bilo je to jedno lijepo sportsko druženje i takmičenje koje će ostati u dugom sjećanju mnogima od nas. 

Zabavno veče privuklo je mnogo mladih i to nas posebno raduje. U toku večeri podijeljene su i nagrade sa malonogometnog turnira, a priređen je bogat i sadržajan  program kojeg je popratila bogata tombola. Sve u svemu bilo je to jedno lijepo druženje humanitarnog karaktera . Cjelokupni prihod sa ovih aktivnosti,  išao je našim zlatnim olimpijcima u sjedećoj odbojci, koji su se spremali za predstojeće SP. Ovom prilikom sakupljeno je 2 090 eura ili 4 087 KM koje su uplaćene na račun Saveza sjedeće odbojke Bosne i Hercegovine.

Naši članovi koji su učestvovali u toku cjelokupne organizacije akcije bili su: Džemil Vajrača, Amra Dervišić, Almir Abdulah, Emir Vajrača.

Slike sa sportskog dijela možete da vidite ovdje: Foto Album
Slike sa zabavne večeri  možete da vidite ovdje: Foto Album

Nalog za uplatu sredstava:Zahvalnica:

 

Asocijacija mladih ”BL U SRCU”

http://blusrcu.ba/index.php?page=news&op=readNews&id=738&title=Akcija-za-sportiste-i-sportske-radnike-reprezentacije-BiH-u-sjedecoj-odbojci-2006--godine