Skidao se go i napadao djevojke!
20/10/2010 10:54 - Administrator
blusrcu.ba-Skidao se go i napadao djevojke
Policija je privela Nebojšu Bukvića (21) iz Nevesinja, osumnjičenog da je u proteklih mjesec dana u Banjaluci napao veći broj djevojaka u haustorima zgrada dirajući ih po stražnjici i grudima.


Bukvić je, inače, student treće godine Fakulteta političkih nauka u Banjaluci, a nakon kriminalističke obrade u policiji pušten je na slobodu ali će protiv njega biti podnijeta prekršajna prijava zbog remećenja reda i mira, pišu "Nezavisne novine".

Izvor blizak istrazi ispričao je da je policija prvu prijavu o tada nepoznatom napadaču dobila sredinom septembra.

"Nakon ove prijave uslijedilo je još šest prijava i gotovo sve su bile identične, odnosno djevojke i žene su se žalile da ih nepoznati manijak napada u haustorima zgrada u vremenskom periodu između 20 i 22 časa", pojasnio je izvor blizak istrazi.

Bukvić je, naime, "operisao" u najvećem broju slučajeva po banjalučkom naselju Mejdan/Obilićevo, u Vilsonovoj ulici, zatim u ulicama Majke Jugovića i Srđe Zlopogleđe.

Osumnjičeni manijak je nemoćne žrtve vrebao i napadao uvijek na isti način. Naime, sakrio bi se u tami haustora u zgradi i skinuo se go, a zatim, po ulasku djevojke ili žene zaletio bi se prema njoj i hvatao za grudi ili stražnjicu.

Olakšavajuća okolnost na strani Bukvića bila je ta što nijedna od žrtava nije povrijeđena fizički, dok psihički bol koji im je nanesen očigledno nikad i neće biti nadoknađen.

Bukvić je za "Nezavisne" izjavio da mu je ovo prvi put da ima problema sa policijom, a ujedno je zamolio da se o njegovom slučaju ne piše detaljno.

NN: Nebojša Bukvić, student Fakulteta političkih nauka?

BUKVIĆ: Da.

NN: Dobili smo informaciju da ste imali problema sa policijom. Da li Vam je ovo prvi put ili ste i ranije imali problema sa zakonom?

BUKVIĆ: Ne, ovo mi je prvi put. Hoće li to izaći sutra u novinama?

NN: Hoće.

Nakon ovoga, Bukvić je prekinuo vezu.

"Nezavisnim" je i na Banjalučkom univerzitetu potvrđeno da je Bukvić još ranije zbog problema sa zakonom izbačen iz studentskog kampusa, da bi nakon godinu dana opet aplicirao i smjestio se u Studentski dom "Nikola Tesla" kod mosta "Venecija".

Izvor vijesti: BLLIVE
http://blusrcu.ba/index.php?page=news&op=readNews&id=642&title=Skidao-se-go-i-napadao-djevojke