Delegacija Grada u Izraelu -potpisivanje Sporazuma s Modinom
14/10/2010 18:13 - Administrator
blusrcu.ba-Delegacija Grada u Izraelu -potpisivanje Sporazuma s Modinom
Gradonačelnik Dragoljub Davidović i predsjednik Skupštine grada, Slobodan Gavranović sa saradnicima doputovali su u izraelski grad Modin Makabim Reut,

gdje će u nedjelju, 17. oktobra biti potpisan Sporazum o saradnji između Banje Luke i Modina, saopšteno je iz Odsjeka za odnose sa javnošću.

Delegaciju Grada Banja Luka jutros je primio gradonačelnik Modina, Haim Bibas, a u popodnevnim časovima planirana je posjeta Gimnaziji „Gimel", čiji su učenici u aprilu ove godine bili u Banjoj Luci.
Tokom boravka u Izraelu banjolučku delegaciju primiće Patrijarh jerusalimski Teofil III, a planiran je i obilazak Muzeja „Jad vašem" i starog grada Jerusalima uz poklon u Crkvi Svetog groba.

Podsjećamo, odbornici Skupštine grada, na zasjedanju koje je održano 11.oktobra, usvojili su odluku o zaključivanju Sporazuma o partnerstvu između Grada Banja Luka i Grada Modin Makabim Reut iz Izraela. Sporazumom će biti regulisani svi oblici partnerstva i saradnje između Grada Banja Luka i Grada Modina. Sporazum će u ime Grada Banja Luka potpisati gradonačelnik Dragoljub Davidović.

 Izvor vijesti: banjaluka.rs.ba

http://blusrcu.ba/index.php?page=news&op=readNews&id=640&title=Delegacija-Grada-u-Izraelu--potpisivanje-Sporazuma-s-Modinom