Uhapšen Enes Džanić, osumnjičen za ubistvo Milana Vukelića!
29/01/2009 23:27 - BanjaLukauSrcu
Ubistvo Vukelića priznao izvršilac koji se nalazi u zatvoru u jednoj susjednoj državi, te da je on otkrio ime naručioca ubistva i da je to Enes Džanić..........

 

Policija je u Banjaluci uhapsila Enesa Džanića, koji se dovodi u vezu sa ubistvom Milana Vukelića, bivšeg zaposlenika Zavoda za izgradnju Banjaluka koji je ubijen u eksploziji automobila u ovom gradu u novembru 2007. godine, potvrđeno je u CJB Banjaluka.

- Džanić je lišen slobode zbog sumnje da je počinio više krivičnih djela i trenutno se nalazi na obradi, rečeno je u banjalučkom CJB.

Ubistvo Vukelića priznao izvršilac koji se nalazi u zatvoru u jednoj susjednoj državi, te da je on otkrio ime naručioca ubistva i da je to Enes Džanić.

Policija je jutros, u banjalučkom naselju Gornji Šeher pretresla Džanićevu kuću, koja se nalazi odmah pored kuće Vide Vukelić, majke ubijenog Vukelića.

Džanić od ranije poznat policiji kao izvršilac krivičnih djela trgovine narkoticama i da prilikom hapšenja nije pružao otpor.

Građevinski inženjer Milan Vukelić /47/, koji je više od dvije decenije bio zaposlen u Zavodu za izgradnju Banjaluka, ubijen je 6. novembra 2007. godine u eksploziji njegovog automobila "ford fiesta" u ovom gradu.

Vukelić je u dva navrata te godine prijavio podmetanje požara u Banjaluci, i to u maju pod automobil Ford Focus koji je tada koristio, a koji se nalazio u Cerskoj ulici, a u augustu na njegovu kuću u Ulici Momčila Novakovića.


 
Autor: Redakcija
Izvor vijesti: Dnevni Avaz
http://blusrcu.ba/index.php?page=news&op=readNews&id=57&title=Uhap%C5%A1en-Enes-D%C5%BEani%26%23263%3B-osumnji%26%23269%3Ben-za-ubistvo-Milana-Vukeli%26%23263%3Ba