Gradonačelnik primio fudbalere Borca
25/05/2010 19:33 - Administrator

blusrcu.ba-Gradonačelnik primio fudbalere Borca Povodom osvajanja Kupa BiH, gradonačelnik Banjaluke, Dragoljub Davidović, upriličio je danas 20. maja, prijem za fudbalere, stručni štab i rukovodstvo Fudbalskog kluba Borac. Čestitajući uspjeh fudbalerima Borca, Davidović je rekao da je FK Borac zaslužio ovaj uspjeh i da osvajanje ovog trofeja predstavlja veliku radost za naš grad i za građane Banjaluke. „Grad Banjaluka je uvijek bio uz Borac. U  vrijeme kada je klub bio u veoma teškoj situaciji, jedino je Grad stao iza Borca i Vi ste nam to vratili na najljepši mogući način, jer ste svojom igrom i ponašanjem na terenu, naš grad u sinoćnoj utakmici protiv Željezničara prikazali u najboljem svjetlu“ – istakao je Davidović.



Trener Borca, Zoran Marić, kazao je da je prezadovoljan ovim uspjehom i ocijenio da je Borac za nijansu bio bolji tim u dva finalna duela, te da će pehar Kupa zasluženo krasiti Borčeve vitrine. 
Strijelci Borčevih golova na utakmici u Sarajevu, Saša Kajkut i Miroslav Stevanović, istakli su da su presrećni i puni utisaka nakon osvajanja Kupa BiH, prvog trofeja nakon pune 22 godine. Prvotimci Borca su istakli da još postoji teoretska šansa da Borac osvoji i titulu prvaka BiH i da će se do kraja boriti svim srcem.

Podsjetimo, Borac i Željezničar su sinoć na Grbavici odigrali neriješeno – 2:2, što je Borcu bilo dovoljno za trofej, jer je prvi meč u Banjaluci završen 1:1.

Izvor vijesti: banjaluka.rs.ba

http://blusrcu.ba/index.php?page=news&op=readNews&id=534&title=Gradona%26%23269%3Belnik-primio-fudbalere-Borca