Komšić: Želim da vjerujem da će u skorije vrijeme građani BiH, ponosni i sa razlogom, slaviti 1. maj
02/05/2010 11:18 - Administrator
blusrcu.ba-Komšić: Želim da vjerujem da će u skorije vrijeme građani BiH, ponosni i sa razlogom, slaviti 1. majHrvatski član Predsjedništva BiH Željko Komšić čestitao je svim građanima BiH Međunarodni praznik rada - 1. maj, sa željom da napokon dođe do pozitivnih pomaka i poboljšanja položaja radnika koji su u najvećem broju obespravljeni, jer se nerijetko krše njihova radnička, ali i ljudska prava.

Komšić je rekao da veliki problem u BiH predstavljaju nezaposlenost i loša ekonomska situacija, saopšteno je iz Predsjedništva BiH.



"Želim da vjerujem da će u skorije vrijeme građani BiH, ponosni i sa razlogom, slaviti ovaj praznik, kao i da će doći do stvarnog poboljšanja u svim segmentima funkiconisanja države, kako bi svi ljudi imali bolju budućnost. Nadam se da ćemo zajedno istrajati na putu koji će obezbijediti bolji život svima nama", navodi se u čestitki.

Izvor vijesti: 24sta.info
http://blusrcu.ba/index.php?page=news&op=readNews&id=514&title=Kom%C5%A1i%26%23263%3B-%C5%BDelim-da-vjerujem-da-%26%23263%3Be-u-skorije-vrijeme-gra%26%23273%3Bani-BiH-ponosni-i-sa-razlogom-slaviti-1--maj