Seve u "Boriku"
17/02/2010 18:00 - Administrator
blusrcu.ba-Seve u BorikuKoncert hrvatske pop zvijezde
Severine Vučković biće održan
u Sportskoj dvorani "Borik" u
Banjoj Luci 12. marta s početkom u
20 časova, najavljeno je iz Agencije
"Front stejdž", koja je organizator
koncerta. Ovo je prvi solistički koncert
Severine u Banjoj Luci, od kojeg se
očekuje mnogo. Obećavamo da će svi
oni koji tada budu u dvorani imati
priliku da uživaju u jednom velikom
muzičkom spektaklu, jer zaista nije
mala stvar da jedna ovako vrsna

pjevačica nastupa u našem gradu - rekao je Siniša Tomić, direktor "Front stejdža".

Dodao je da je Severina za dolazak u Banju Luku imala precizne i velike zahtjeve, koji i priliče jednoj takvoj pjevačici.

- Što se tiče produkcije i bine, njeni zahtjevi su bili veći od ostalih muzičara, ali grad Banja Luka kao domaćin ispuniće sve što je potrebno da bi ovaj koncert dugo ostao u sjećanju svima koji dođu da uživaju u Severininim velikim hitovima - potvrdio je Tomić.

On je dodao da su ispunjavali zahtjeve svjetskim zvijezdama kao što je Leni Kravic i "Simpl Majnds", te da će zbog toga i balkanskoj pjevačici pop muzike ispuniti njene.

- Produkcija koja će pratiti Severinu na banjolučkom koncertu ista je kao ona s kojom je nastupala u Areni u Beogradu i u "Spensu" u Novom Sadu - rekao je Tomić i dodao da će ulaznice za koncert sutra biti pušene u prodaju i koštaće 25 maraka.

Prema njegovim riječima, ulaznice za ovaj koncert moći će se naći u Turističkoj agenciji MG "Travel", dvorani "Borik", u "Hard rok kafeu" u Banjoj Luci, na Trgu Krajine, ispred robne kuće "Boska" i na sajtu Hiperlink, www.kupikartu.ba - istakao je Tomić.

Severinina muzička karijera traje oko 20 godina, do sada ima 12 snimljenih albuma i mnogo hitova kao što su "Da si moj, da si moj", "Tridesete", "Mili moj", "Djevojka sa sela", "Štikla", "Gas, gas", "Pogled ispod obrva" i mnogim drugim.

 

Danas pres-konferencija

Pres-konferencija povodom organizacije koncerta Severine Vučković održaće se danas u banjolučkom Vodenom parku "Akvana" s početkom u 17 časova.

Konferenciji će prisustvovati Severina i predstavnici organizatora iz agencije "Front stejdž".

Izvor vijesti: Fokus

http://blusrcu.ba/index.php?page=news&op=readNews&id=451&title=Seve-u-Boriku