"Fortuna" otvorena za kupače
01/06/2009 00:04 - Administrator
Sezona kupanja u banjalučkom velnes centru
"Fortuna", koji se nalazi u naselju Petrićevac,
svečano je otvorena u petak koncertom grupe
"Đogani". Zabava je počela u 20.30 časova, a
malo hladnije vrijeme nije omelo mahom
mlađu publiku, koja se zagrijala u diskoteci
velnes centra.

Dobra zabava uz "Đoganija" trajala je do kasno u noć, a njihov koncert bio je odličan uvod u predstojeću sezonu kupanja. Čim to vrijeme dozvoli, Banjalučani će moći da se kupaju u "Fortuni" od deset do 19 časova.

- Dnevna ulaznica košta pet i po maraka, a može se kupiti i sezonska za 300 KM. Za djecu do šest godina ulaz je besplatan. Kupačima su na raspolaganju četiri bazena, a svi koji dođu na bazene učestvuju u nagradnoj igri. Naime, na vidnom mjestu biće postavljena kutija u koju će kupači moći da ubace svoju ulaznicu sa osnovnim podacima i kontakt telefonom. Očekuju ih brojne vrijedne nagrade, a glavna je citroen C4. Izvlačenje će biti na kraju sezone, najvjerovatnije krajem avgusta - kazala je Tanja Granatić, portparol menadžer velnes centra "Fortuna".

"Fortuna", između ostalog, ima hidromasažni bazen i mali bazen za djecu, kao i koktel bar u kojem će kupači moći da kupe hranu i piće. Veče će posjetioci "Fortune" moći provesti uz koktele i dobru zabavu do kasno u noć.

Velnes centar nastaviće dobru prošlogodišnju praksu organizovanja koncerata. Riječ je o poznatim eks-ju muzičarima, ali Tanja Granatić još nije željela da otkriva njihova imena.

Inače, zabavno-rekreativni centar u svom sadržaju, pored tri otvorena bazena i jednog zatvorenog, nudi klizalište, sportske terene, fitnes centar, sportsku medicinu, dva restorana, noćni bar, parking-prostor (600 parking-mjesta). Kapacitet zabavno-rekreativnog centra "Fortuna" je tri hiljade posjetilaca. Za rekreaciju su predviđeni aerobik, fitnes, sauna, parno kupatilo, kao i mnogi drugi zanimljivi sadržaji.

(Fokus)
Izvor vijesti: banjalukalive.com
http://blusrcu.ba/index.php?page=news&op=readNews&id=224&title=Fortuna-otvorena-za-kupa%26%23269%3Be