Kupujmo domaće bh iz “PlivitTrade” širom Skandinavije
10/11/2015 10:48 - Administrator

blusrcu.ba-Kupujmo domaće bh iz “PlivitTrade” širom SkandinavijeKupujmo domace proizvode i podsjecajmo se na nasu kulturu i kulinarsku tradiciju, na ono sto volimo, kahvu, begovu corbu i trahana corbu, somun i cevape, burek, bosanski sudzuk, suho meso, druge mesne prozivode, baklavu, kahvu, lokume, so, brasno, ulje, sokove, minerlanu vodu, kiseline i mnostvo drugih proizvoda. Klas, PlivitTrade, Vispak, Brajlovic, Mira, Sarajevski Kiseljak.

Plivit Trade AB veliki je distributer prehranbenih proizvoda sa Balkana sirom Skandinavijie.


 




Kupovati domace bh proizvode znaci: vise proizvodnje, vise zaposlenih, vise izazova, vise dohotka, vece i sigurnije penzije, vise socijalne sigurnosti, kvalitetnije zdrastveno i skolstvo, vise razvoja u nasoj BiH.

 

BiH BRENDOVI:

KLAS
VISPAK
PLIVITTRADE
MIRA
SARAJEVSKI KISELJAK

 

BiH jos uvjek nije u EU pa samim tim ne moze izvoziti svoje proizvode. Medjutim dio poznatih proizvodjaca je otvorio svoje pogoen u zemljama EU i na taj nacin stvorio mogucnosti da se trziste EU snabdije sa proizvodima iz BiH, ali i sa cijelog Balkana. Tako nasa Dijaspora, ali i gradjani cijele EU imaju mogucnost upoznavanja i konzumiranja proizvoda iz BiH i Balkana.

BiH BREND
BRAJLOVIC

 Plivit Trade AB u Svedskoj, uspjesna firma Banjalucke familije Golalic.

Plivit Trade AB veliki distributer prehranbenih proizvoda sa Balkana u Skandinaviji

Zlatan Golalic dobitnik nagrade ,,Najuspjesniji poduzetnik regiona,,

                                                    ,,EY Entrepreneur OF The Year,,

Iz Bosne i Hercegovine u Skandinaviji nude i distribuiraju ,,samo najbolje proizvode iz Klasa, Vispaka, Sarajevskog kiseljaka, Brajlovica i ostalih BiH brendova kao i svojih vlastitih proizvoda PlivitTrade.

Plivit Trade AB najavljuje daljnji razvoj i prosirenje asortimana proizvoda iz BiH. Trebamo vasu podrsku i pomoc. Budite i vi dio ovog projekta da zajedno doprinesemo razvoju nase domovine Bosne i Hercegovine.

 

 

BiH proizvode mozete naci sirom svedske u sljedecim prehrambenim lancima: ICA, AXFOOD, COOP, NETTO, BERGENDAHLSGRUPPEN i ETNO BUTICIMA.

 

KAKO PREPOZNATI BiH PROIZVODE?


 

Kupujmo domaće BiH prozivode!

 

 

 

  Lista BiH proizvoda koji se mogu naruciti preko PliviTrade:

 

  Da bi vidili listu proizvoda pritisnite na slike BiH brendova!


  














Svi ostali proizvodi i ostale informacije na:http://www.plivit-trade.com/
http://blusrcu.ba/index.php?page=news&op=readNews&id=1580&title=Kupujmo-doma%C3%84%E2%80%A1e-bh-iz-%E2%80%9CPlivitTrade%E2%80%9D-%C5%A1irom-Skandinavije