Osumnjičeni će se braniti sa slobode
08/03/2015 11:14 - Administrator
blusrcu.ba-Osumnjičeni će se braniti sa slobodeMirko Blagojević (49) iz Banjaluke, koji je osumnjičen da je počinio krivično djelo zadovoljenje polnih strasti pred drugim, nakon što je ispitan u banjalučkom Okružnom tužilaštvu, pušten je i u nastavku krivičnog postupka braniće se sa slobode, potvrdili su "Nezavisnim" u tom tužilaštvu.








"Okružnom tužilaštvu Banjaluka, od strane CJB Banjaluka, danas je dostavljen izvještaj proviv Mirka Blagojevića iz Banjaluke, zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo zadovoljenje polnih strasti pred drugim. Osumnjičeno lice je sprovedeno u Okružno tužilaštvo Banjaluka radi ispitivanja", naveli su iz te institucije.

Kako su dodali, nakon ispitivanja od strane postupajućeg tuzioca, a zbog toga što nije ispunjen odnosno nije ostvaren nijedan od posebnih uslova za odreÄ‘ivanje mjere pritvora, osumnjičeni je pušten.

Inače, on je raskrinkan nakon što je novinar banjalučkog "Pressa" pretvarajući se da je maloljetna djevojčica, stupio u kontak sa njim putem Skype.

Izvor vijesti: Nezavisne

http://blusrcu.ba/index.php?page=news&op=readNews&id=1490&title=Osumnji%C3%84%C2%8Deni-%C3%84%E2%80%A1e-se-braniti-sa-slobode