VIDEO: Višegrad Pogledaj ovaj prilog i razmisli, historija se ponavlja!
24/01/2014 23:39 - Administrator
blusrcu.ba- Višegrad Pogledaj ovaj prilog i razmisli, historija se ponavlja!Baklju bošnjačkog ponosa nakon agresije na BiH drže Bošnjakinje. Na čelu borbe za istinu i pravdu u mnogim gradovima stoje Bošnjakinje naše heroine. U Podrinju to su majke Srebrenice, nan Fata Orlović, u Višegradu ste vi i druge majke.

Uz video prilog prilažemo izvod iz intervjua kojeg smo nedavno uradili sa Bakirom Hasečeć,izvod koji vjerodostojno odslikava ovo što se jučer dogodilo u Višegradu.

Baklju bošnjačkog ponosa nakon agresije na BiH drže Bošnjakinje. Na čelu borbe za istinu i pravdu u mnogim gradovima stoje Bošnjakinje naše heroine. U Podrinju to su majke Srebrenice, nan Fata Orlović, u Višegradu ste vi i druge majke. Kako komentirate takvo stanje da se u bošnjačkom narodu danas najviše i skoro jedino za istinu i pravdu o ratu u BiH borite vi žene a muškarci su u drugom planu?

VIDEO:

Hasečić: Rekla sam da su bošnjački intelektualci kukavice, to smatram i za većinu bošnjačkih muškaraca. Ostaće zapisano i upamćeno, da su žene Bošnjakinje, i to njih nekolicina, iznijele teret borbe za dokazivanje istine o stradanju Bošnjaka. Lahko je biti mangup u Sarajevu, ali hajmo malo preko Kozje ćuprije boriti se za državu. Mislim da u cijelom islamskom svijetu, nije zabilježen takav način borbe, koju vode naše žene i to nakon takvih strahota. Nakon takvih tortura koje su prošle u četničkim logorima, da u miru stanu na čelo borbe u kojoj ne daju mirno spavati krvnicima.

Izvor vijesti: saff.ba


http://blusrcu.ba/index.php?page=news&op=readNews&id=1322&title=VIDEO--Vi%C5%A1egrad-Pogledaj-ovaj-prilog-i-razmisli-historija-se-ponavlja