Dobro došli na: manifestaciju povodom Dana državnosti BiH 25. Novembar i humanitarnu akciju ”Ne zaboravite Srebrenicu”.
20/11/2013 23:28 - Administrator
Povodom Dana državnosti Bosne i Hercegovine 25. Novembar u dvorani Araby Parken u Växjö 23. novembra 2013. godine organizuje se kulturna i sportska manifestacija. 24. novembra organizovaće se slanje humanitarne pomoći iz Alveste i Växjö (odjeće, obuće, igračaka, školskog materijala, sportske opreme i ostalih stvari) za povratnike u Srebrenicu.











Pozivamo vas da svojim prisustvom uveličate obilježavanje dana Državnosti naše domovine Bosne i Hercegovine uzevši učešÄ‡a na humanitarnom turniru u malom nogometu ili na nekoj od organizovanih tribina.

Organizatori manifestacije i humanitarne akcije su: Bošnjačka islamska zajednica Växjö, BH udruženje Ljiljan Växjö, Udruženje logoraša Växjö, Lilium Bosniacum, BH Asocijacija mladih ”BLUSRCU”, Udruženje  Sjećanje na žrtve genocida ”Nikad Više” u saradnji sa GraÄ‘anskom koalicijom "Prvi mart" i Asocijacijom studenata Srebrenica.



Izvor vijesti: blusrcu.ba

http://blusrcu.ba/index.php?page=news&op=readNews&id=1298&title=Dobro-do%C5%A1li-na-manifestaciju-povodom-Dana-dr%C3%85%C2%BEavnosti-BiH-25--Novembar--i-humanitarnu-akciju-%E2%80%9DNe-zaboravite-Srebrenicu%E2%80%9D-