FOTO- SINOĆ U SARAJEVSKOM 'STUDIJU 1': Banjalučanka Vera Krneta nova Miss planete Zemlje, prisutne zabavljali Deen i Verena Cerovina!
09/09/2013 10:06 - Administrator
blusrcu.ba-FOTO/ SINOĆ U SARAJEVSKOM 'STUDIJU 1': Banjalučanka Vera Krneta nova Miss planete Zemlje, prisutne zabavljali Deen i Verena Cerovina!Titula Miss vatre dodijeljna je Marijani Kretić, Miss vode je Anđela Gavrilović, a Jasa Ivetić proglašena je za Miss zraka... Pogledajte fotogaleriju! zbor za Miss planete zemlje 2013 (Miss Earth) održan je u nedjelju navečer u sarajevskom „Studiju 1“. Prema mišljenu žirija, titulu najljepše je zaslužila osamnaestogodišnja Vera Krneta iz Banja Luke. Titula Miss vatre dodijeljna je Marijani Kretić, Miss vode je Anđela Gavrilović, a Jasa Ivetić proglašena je za Miss zraka. Lentu Mis Pink BH ponijela je Anesa Konkić.



Sinoćnja večer bila je posvećena očuvanju planete Zemlje, ali i preminulom kralju popa Michaelu Jacksonu, koji je svoj uticaj na muzičkoj sceni iskoristio za promociju svijesti o očuvanju životnog okoliša.

U muzičkom dijelu programa nastupli su Deen i Verena Cerovina.




Izvor vijesti: (DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md/Foto: Nina Novaković)
http://blusrcu.ba/index.php?page=news&op=readNews&id=1250&title=FOTO--SINO%26%23262%3B-U-SARAJEVSKOM-STUDIJU-1-Banjalu%26%23269%3Banka-Vera-Krneta-nova-Miss-planete-Zemlje-prisutne-zabavljali-Deen-i-Verena-Cerovina