Ušao u kuću i napao djevojčicu (13), policija ga pustila!?
03/12/2012 21:38 - Administrator
blusrcu.ba-Ušao u kuću i napao djevojčicu (13), policija ga pustila!?Senada i Ramiz Rahimić iz Banjaluke, ogorčeni i u šoku zbog nedavnog napada seksualnog manijaka na njihovu trinaestogodišnju kćerku u porodičnoj kući, tvrde da će pravdu uzeti u svoje ruke ako policija i tužilaštvo ne obave svoj posao. "Mi jesmo Romi i sakupljamo staro gvožđe, plastiku i najlon, ali ne krademo i ne pljačkamo i ne pada nam na pamet da nepoznati ljudi ulaze u našu kuću u namjeri da siluju našu djecu, a da zatim nekažnjeno šetaju po gradu", tvrde ogorčeni roditelji u ispovijesti "Nezavisnim".



Senada Rahimić, majka četvoro djece, je zahvaljujući sreći i nadljudskoj snazi spasila kćerku R.R. da seksualni manijak, čiji identitet je zasad poznat samo policiji, sprovede svoju namjeru.

Napad se desio 28. novembra ove godine oko 10.30 u porodičnoj kući Rahimića u banjalučkom naselju Lazarevo, ali do danas nije bilo zvaničnih saopštenja o tome.

U trenucima dok je otac bio odsutan sakupljajući sekundarne sirovine, a majka u obližnjoj prodavnici, u kući su ostali trinaestogodišnja R.R. i njen dvogodišnji brat. Na vrata im je pokucao nepoznat, stariji čovjek, držeći crnu torbu u ruci.

"Sjedjela sam za stolom i pisala zadaću, a moj dvogodišnji brat se igrao u sobi. Neko je pokucao na vrata i ja sam ih otvorila. Vidjela sam starijeg čovjeka koji me upitao ima li tate ili mame u kući. Odgovorila sam da ih nema i da dođe za sat vremena. Taj čovjek me zatim uhvatio za ruku i upitao koliko imam godina i da li imam momka", počela je potresnu priču trinaestogodišnja djevojčica.

Djevojčica je i pored svega, pristojno odgovorila da ima tek trinaest godina i da je još rano da ima momka, jer mora učiti i ići u školu. Nepoznati čovjek zatim ju je još jače uhvatio za ruku i upitao: "Šta ti fali da sad imaš momka", a zatim je izašao napolje.

Djevojčica se vratila zadaći, ali ubrzo je uslijedio još veći šok. Nepoznati manijak je ovoga puta bez kucanja ušao u kuću i došao do stola za kojim je sjedjela djevojčica, a zatim je zgrabio za ruku i privukao je sebi, govoreći: "Daj da te poljubim, daj da te poljubim".

R.R. je uspjela da sakupi dovoljno snage i odgurne manijaka te je istrčala napolje. U tom trenutku u dvorištu se pojavila majka.

Vidjevši da joj kćerka izbezumljeno istrčava iz kuće, a za njom i nepoznati čovjek, majka je odmah zagalamila.

"Kćerka mi je u tom trenutku rekla da ju je taj čovjek napao u kući. Nisam čekala ni sekunde, zgrabila sam tog manijaka jednom rukom za rukav, a drugom ga počela udarati tražeći da mi odogovori šta mi je uradio sa djetetom. Nešto je mumljao, kao nije htio ništa. Otrgnuo mi se i krenuo bježati", gotovo u jednom dahu ispričala je Senada, koja je i pored teške bolesti smogla snage da se odupre manijaku.

Galama majke privukla je pažnju komšija, koji su uhvatili napadača i pozvali policiju koja ga je privela, ali ubrzo i pustila.

Sumnjajući da se sve pokušava zataškati, ogorčeni roditelji tvrde da će se do "zadnje kapi krvi boriti kako bi manijak platio za svaki jecaj njihove kćerke".

O ovom slučaju upoznati su i CJB Banjaluka i Centar za socijalni rad Banjaluka, a djevojčica R.R., umjesto da svoj život posveti školi, sada svaki dan odlazi kod psihologa i psihijatra kako bi što bezbolnije prevazišla traumu.

Majka je nepoznatog manijaka opisala kao krupnijeg čovjeka starosti između 65 i 70 godina, visine oko metar i 80 centimetara, zalizane sijede kose, širokih ramena, većih zalizaka i duguljastog nosa.

Izvor vijesti: Nezavisne

http://blusrcu.ba/index.php?page=news&op=readNews&id=1109&title=U%C5%A1ao-u-ku%26%23263%3Bu-i-napao-djevoj%26%23269%3Bicu-13-policija-ga-pustila